Skip to main content

OVER ONS

Hole17 werd eind 2016 geboren

Flashygolf, een blacklight-minigolf met 400 m² airbrush in UV-verf werd in 2014 opgestart. Sindsdien is dit een trekpleister voor gezinnen, families en tienerfeestjes.. Reeds na enkele maanden kregen we meer en meer de vraag of bedrijven er ook terecht konden.

Enkel het parcours afleggen was niet echt een optie omdat dit geen totaal beleving met zich meebracht. Om de avond compleet te maken, werd er voor na het partijtje Flashygolf nog een restaurantbezoek geboekt.

Eind 2016 hebben we dan een ruimte ingericht waar grote groepen zoals families, sportverenigingen en bedrijven na een partijtje "Flashygolf" terecht konden om te genieten van een BBQ met bijhorend buffet. Een naam bedenken voor deze ruimte ging snel. Het parcours in Flashygolf bestaat uit 16 holes. HOLE17 werd zo het verlengde van Flashygolf.

Na de zomervakantie van 2019 werden aanpassingen gedaan zodat we met HOLE17 de bedrijven ook de mogelijkheid kunnen geven om vergaderingen, uiteenzettingen, productvoorstellingen en dergelijke te kunnen organiseren. Audiovisuele materialen werden aangeschaft om ter beschikking te stellen en met mobiele wanden kunnen we de ruimte aanpassen volgens de wensen van de klant. Gezelschappen van 15 tot 100 personen kunnen op deze manier bij ons terecht. Door deze optimalisatie kunnen we nu een totaalconcept aanbieden indien dit nodig zou zijn.

Externe partners werden aangetrokken om een waaier van activiteiten te kunnen aanbieden zodat er voor elk wat wils is.

Wenst u bij uw meeting een activiteit te organiseren die wij niet aanbieden, dan staan wij steeds open voor suggesties.

 

Zalen en ruimtes

Twee zalen, twee verdiepingen.

Op de eerste verdieping hebben we een ruimte waar vergaderingen tot 20 personen mogelijk zijn.

Op het gelijkvloers kunnen we meetings organiseren tot 100 personen. Deze ruimte kan door middel van mobiele wanden aangepast worden naar believen.


Bekijk de zaalmogelijkheden

Activiteiten

Mini-golf, workshop cocktails,...

In hetzelfde gebouw bevindt zich Flashygolf, een blacklight minigolf die door onszelf wordt uitgebaat. Door zijn andere manier van minigolven ideaal geschikt als activiteit voor een teambuilding.

Voor de andere activiteiten werken we samen met externe partners.


Bekijk aanbod activiteiten

Foto's

Beelden zeggen meer dan woorden.

Bekijk onze foto's en zie wat onze mogelijkheden zijn.

Bij enkele evenementen kregen we de toestemming om foto's te nemen.


Bekijk de foto's